2017 CONCERT 1. MOVEMENT, dance-breath-energy LIIKE, tanssi-hengitys-energia

CONCERT 1.

LIIKE, tanssi-hengitys-energia

MOVEMENT, dance-breath-energy

Festivaalin avauskonsertti Tampere-talon Pienessä salissa sukelletaan olemassaolomme keskeisimpään elementtiin, hengitykseen. Hengitys synnyttää liikkeen, ja liikkeessä energia virtaa. Hyvinvointi- ja kamarimusiikkifestivaali Tampere Chamber Music 2017 keskittyy liikkeen merkitykseen ja olemukseen. Musiikki on täynnä jännitettä, joka vaihtelee olemattomasta liikkeestä suuriin purkauksiin. Ranskalainen musiikki on runsaasti esillä festivaalilla. Ravelin Duo Viululle ja Sellolle aloittaa nelipäiväisen kiehtovan matkan musiikin ja hyvinvoinnin kiehtovaan maailmaan. Rahmaninovin Sinfoniset tanssit kahden pianon hienona sovituksena tuo lavalle orkestraaliset värit upean Minna Tervamäen tanssin kera.

Piazzollan unelmatulkitsija, maaginen Priya Mitchell vie meidät hetkeksi pois talven kylmyydestä, ja aukaisee energiavirrat.

Jukka Perkon, Jarmo Saaren ja Minna Tervamäen yhteisteos Hetken soitto tapahtuu sellaisenaan vain yhden kerran, mihin liike viekään juuri sinä päivänä.

Täysipainoinen konsertti päättyy vahvaan tunnepitoiseen Franckin Pianokvintettoon, jossa emotionaalinen tiivistunnelmainen jännite ja syvä kauneus avaavat maailman, jossa voi hetken levähtää arjen rasitteista.

 

K0nserttiin voit ostaa lippuja osoitteesta lippu.fi