top of page
scott-osborn-rs36RRAeW3c-unsplash_Edit_comp3.jpg

YHTEISTYÖKUMPPANIT

2023

TUOTANTO
 

TAMPERE CHAMBER MUSIC RY 
 
TAMPERE TALO 

RAHOITTAJAT
 

TAMPEREEN KAUPUNKI
PIRKANMAAN KULTTUURIRAHASTO
 
TAMPEREEN SEURAKUNNAT

TAPAHTUMAKUMPPANI

KATRIN

Tampere Chamber Music on hyvittänyt 2021 tapahtuman päästöt istuttamalla 20 puuta Tampere -talon hiilinieluun Lempäälässä. Vuoden 2021 festivaali oli tiettävästi Suomen ensimmäinen hiilineutraali klassisen musiikin festivaali. Myös kesän 2022 Tampere Chamber Music toteutettiin hiilineutraalisti. 2023 vuoden tapahtumasta  hyvitettiin lauantain 28.1 kolme konserttia, Väreily, Iltakonsertti ja Etelän tuulia yhteistyössä Metsä tissuen ja Puunin kanssa. 

 

Metsä Tissuen hygieniabrändi Katrin on mukana hiilineutraalissa festivaalissa kumppanina, ja mahdollistaa Tampere-talon tapahtumissa hyvän käsihygienian toteuttamisen kaikille vierailijoille. Katrin yhdessä Tampere-talon kanssa on optimoinut hygieniajärjestelmän hiilijalanjäljen. Päätapahtumapaikka Tampere-talo on energiankäytöltään jo hiilineutraali.

Puuni Oy istuttaa kompensaatiorahalla lehtipuuvaltaisia lehtoja ja sekametsiä Suomalaisten kuntien omistamille pakettipelloille, joita ei muuten syntyisi. Puunin hiilinieluille on sovittu kuntien kanssa sadan vuoden pysyvyys ja Pirkanmaan hiilinielut sijaitsevat Lempäälässä. Kunta ja sen asukkaat omistavat syntyvän metsävarallisuuden.