TCM22_01_fiilis_bottom.jpg

YHTEISTYÖKUMPPANIT

2022

RAHOITTAJAT
 

OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ 
TAMPEREEN KAUPUNKI
MUSIIKIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ (MES)
 
TAMPEREEN SEURAKUNNAT

TAPAHTUMAKUMPPANI

KATRIN

Tampere Chamber Music hyvittää tapahtuman päästöt istuttamalla 20 puuta Tampere -talon hiilinieluun Lempäälässä. Vuoden 2021 festivaali oli tiettävästi Suomen ensimmäinen hiilineutraali klassisen musiikin festivaali. Myös kesän 2022 Tampere Chamber Music toteutetaan hiilineutraalisti.

 

Metsä Tissuen hygieniabrändi Katrin on mukana hiilineutraalissa festivaalissa kumppanina, ja mahdollistaa Tampere-talon tapahtumissa hyvän käsihygienian toteuttamisen kaikille vierailijoille. Katrin yhdessä Tampere-talon kanssa on optimoinut hygieniajärjestelmän hiilijalanjäljen. Päätapahtumapaikka Tampere-talo on energiankäytöltään jo hiilineutraali.

YHTEISTYÖSSÄ

 
TAMPERE-TALO
TAMPERE FILHARMONIA
MUUMIMUSEO
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU
(TAMK MUSIIKKI)
TAMPEREEN KAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUT
PIRKANMAAN FESTIVAALIT
(PIRFEST) 
TAMPEREEN SEURAKUNNAT
SUOMEN MUSIIKKILÄÄKETIETEEN YHDISTYS
(SMULY)
Suomen Musiikkilääketieteen Yhdistys edistää muusikoiden sairauksien ja vammojen ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Yhdistys järjestää tieteellisiä kokouksia, esitelmätilaisuuksia, kurssitoimintaa sekä osallistuu alan kansainväliseen toimintaan. Yhdistyksen siipien suojissa toimii Helsingin Musiikkitalon Muusikkopoliklinikka, Turun Musapoli sekä Tampereen Muusikkopoliklinikka.
G LIVELAB TAMPERE
SIBELIUS-AKATEMIA

KOULUTUKSELLINEN

YHTEISTYÖ

TAMPEREEN KORKEAKOULUYHTEISÖ
SIBELIUS-AKATEMIA