top of page
TCM_01_22_filiskuva_koko.jpg

TAMPERE CHAMBER MUSIC 2022

AIKASILLALLA

-TAIKAA JA TARINOITA

Lasten kyky nähdä maailma ja sen ihmeet innostivat vuoden 2022 teemaksi Aikasillalla – taikaa ja tarinoita. Moni lapsi on jo syntyessään vanha sielu, moni vanhus taas kuin lapsi mieleltään. Viisaus ja logiikka aikasillan molemmissa päissä on tiivistynyttä.

Satujen ja tarinoiden taika ja lumo, haltioitumisen lahja tuovat elämään paljon syvyyttä. Upeasti alkanut yhteistyö Muumimuseon kanssa saa jatkoa. Felix Mendelssohn oli musiikin ihmelapsi, ja hänen musiikkinsa valloittavan tuore ja elinvoimainen energia pulppuaa tammikuun festivaalilla. Elokuussa menehtyneen alttoviulisti Vladimir Mendelssohnin muistoa kunnioitetaan rakkaudella ja kaipauksella In memoriam Vladimir Mendelssohn -konsertilla jossa kuullaan mm. Felix Mendelssohnin molemmat pianotriot.

Valovoimainen Seela Sella kohtaa Laura Ruohosen tekstien kautta kaikenikäiset kamarimusiikin keskellä. Nuoret ja vanhemmat karismaattiset taiteilijat musisoivat yhdessä Mendelssohnin Okteton parissa Vanhan kirkon Yösoitossa. 

Tervetuloa Tampere Chamber Music -festivaalin kanssa sukeltamaan yhdessä hetkeksi pois arjesta maailmoihin, joissa on läsnä lumo ja elämys, kimmellys ja ajattomuus.

Heini Kärkkäinen
Tampere Chamber Music
Taiteellinen johtaja
_V4Q1947 2.jpg

Heini Kärkkäinen

Kuva: Minna Hatinen

TAMPERE CHAMBER MUSIC FESTIVAALI  1.-5.6.2022

bottom of page