top of page
scott-osborn-rs36RRAeW3c-unsplash_Edit_comp3.jpg

YHTEISTYÖKUMPPANIT

2023

TUOTANTO
 

TAMPERE CHAMBER MUSIC RY 
 
TAMPERE TALO 

RAHOITTAJAT
 

TAMPEREEN KAUPUNKI
PIRKANMAAN KULTTUURIRAHASTO
 
TAMPEREEN SEURAKUNNAT

TAPAHTUMAKUMPPANI

KATRIN

Tampere Chamber Music on hyvittänyt 2021 tapahtuman päästöt istuttamalla 20 puuta Tampere -talon hiilinieluun Lempäälässä. Vuoden 2021 festivaali oli tiettävästi Suomen ensimmäinen hiilineutraali klassisen musiikin festivaali. Myös kesän 2022 Tampere Chamber Music toteutettiin hiilineutraalisti. 2023 vuoden tapahtumasta  hyvitettiin lauantain 28.1 kolme konserttia, Väreily, Iltakonsertti ja Etelän tuulia yhteistyössä Metsä tissuen ja Puunin kanssa. 

 

Metsä Tissuen hygieniabrändi Katrin on mukana hiilineutraalissa festivaalissa kumppanina, ja mahdollistaa Tampere-talon tapahtumissa hyvän käsihygienian toteuttamisen kaikille vierailijoille. Katrin yhdessä Tampere-talon kanssa on optimoinut hygieniajärjestelmän hiilijalanjäljen. Päätapahtumapaikka Tampere-talo on energiankäytöltään jo hiilineutraali.

Puuni Oy istuttaa kompensaatiorahalla lehtipuuvaltaisia lehtoja ja sekametsiä Suomalaisten kuntien omistamille pakettipelloille, joita ei muuten syntyisi. Puunin hiilinieluille on sovittu kuntien kanssa sadan vuoden pysyvyys ja Pirkanmaan hiilinielut sijaitsevat Lempäälässä. Kunta ja sen asukkaat omistavat syntyvän metsävarallisuuden.

YHTEISTYÖSSÄ

 
TAMPERE-TALO
TAMPERE FILHARMONIA
MUUMIMUSEO
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU
(TAMK MUSIIKKI)
TAMPEREEN KAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUT
PIRKANMAAN FESTIVAALIT
(PIRFEST) 
TAMPEREEN SEURAKUNNAT
SUOMEN MUSIIKKILÄÄKETIETEEN YHDISTYS
(SMULY)
Suomen Musiikkilääketieteen Yhdistys edistää muusikoiden sairauksien ja vammojen ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Yhdistys järjestää tieteellisiä kokouksia, esitelmätilaisuuksia, kurssitoimintaa sekä osallistuu alan kansainväliseen toimintaan. Yhdistyksen siipien suojissa toimii Helsingin Musiikkitalon Muusikkopoliklinikka, Turun Musapoli sekä Tampereen Muusikkopoliklinikka.
SIBELIUS-AKATEMIA
ERI
Tanssiteatteri ERIn perustivat vuonna 1989 Tiina Lindfors, Eeva Soini ja Lassi Sairela. Ryhmä on tullut tunnetuksi omaperäisistä ja vaikuttavista tanssiesityksistään sekä Suomessa että ulkomailla. ERI on luonut rohkeasti monipuolisen ohjelmiston, johon kuuluu yli 100 teosta. Suuri osa ERIn tanssiteoksista on myös televisioitu. Teatterilla on noin 130 esitystä vuodessa, joista kantaesityksiä 3-4.
BLOOM ry
Bloom ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on omistautunut rakentamaan yhteisöä, jossa sekä kansainväliset että paikalliset asukkaat voivat kukoistaa yhdessä. Yhdistys järjestää matalan kynnyksen tapahtumia, jossa pääset verkostoitumaan sekä tutustumaan uuteen kotikaupunkiisi. Vahvista verkostoja. Tapaa ystäviä. Kukoista yhdessä.

TAMPEREEN MUSIIKKI

Tampereen Musiikki on soitinalan perheyritys, joka on toiminut Tampereen Kuninkaankadulla jo yli 50 vuotta. Tampereen Musiikki oli 70-luvulla manserokkareille tärkeä kokoontumispaikka. Pate osti meiltä ensimmäiset laulukamansa, Costellon työhaastattelu Popedaan käytiin kitaraosastollamme ja Juice & Mikko vuokrasivat Tampereen Musiikista kamat ensimmäisille YO-talon keikoilleen.

 

Nykyisin olemme yksi Suomen suurimmista alan toimijoista ja tuotevalikoimamme on laajin.

Valikoimastamme löytyy klassiset instrumentit joka lähtöön sekä ammattitaitoinen soitinhuoltomme takaa sulosävelet vielä vuosienkin päähän.

 

Vuosikymmenten mittaisen suosion salaisuutemme on ollut aina asiakaslähtöinen palvelu sekä yksinomaan laadukkaiden ja hyväksi todettujen tuotteiden tarjoaminen asiakkaillemme. Asiakas on meille aina ykkönen!

RENT CENTER

Vuokraa tamperelaiselta perheyritykseltä - vuokrauspalveluita vuodesta 1978

Autovuokraamo RentCenter Tampere Oy. sijaitsee Tampereella Hatanpäällä. Vuokraamme henkilöautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja, sekä minibusseja.

Autonvuokrauksen lisäksi tarjoamme autotrailerin, muuttovälineiden, peräkärryn, piha- ja siivouskoneiden, lastentarvikkeiden, suksiboksien ja työkalujen vuokrausta.

Emme pyri olemaan halvin, vaan pyrimme olemaan sekä palvelun että kaluston osalta hintalaatu-suhteeltaan paras.

Tutustu muuttoa helpottaviin muuttovälineisiin!